17-08-2012, 11:56 AM
(17-08-2012, 07:41 AM)Shahrouz نوشته: درودشهروز جان
دوستان عزیز روز بخیر. من در حال حاضر دکترای داخل می خونم.ولی واقعا تحت فشار هستم (چون اگر بخوام دکترا برم کل شهریور و مهر و آبان رو باید پای دستگاه و آزمایش باشم!!!). یعنی بعید می دونم که بتونم هم اپلای کنم و هم دکترا(سال دوم هستم) رو ادامه بدم. با توجه به وقتی که روی جی ار ای گذاشتم بیشتر از 1100-1150 (ورژن قدیم) نمی تونم بگیرم. ولی تا ژانویه تعداد مقالات من به حدود 10 مقاله isi ( فعلا 5 چاپ شده و یکی اکسپت شده یکی هم مینور ریوایز خورده و 5 تای دیگه سابمیت-7 مقاله از 12 مقاله سابمیت و چاپ شده اسم اول هستم - ایمپکت فکتور عمده اونها در رشته من از رنج نسبتا خوب تا عالی (حدود 2.5 تا 6) هست) و 16 کنفرانس بین المللی معتبر هست.
ضمن اینکه یک book chapterتوسط من در یک انسایکلوپدیای انتشارات معروف Crc هم تا اون زمان چاپ می شه و یا لااقل اکسپت می شه ( چون به صورت invite شده هستم) .
ریکامندیشن عالی مشکل ندارم. ضعف من همون طور که چند بار گفنم معدل کارشناسی 13.5 هست ولی ارشد معدلم 17 هست. کارشناسی امیرکبیر و ارشد تهران هردو مهندسی پلیمر. داور دو ژورنال isi معروف (ایمپکت فکتورهای 3 و حدود 5 ) هم هستم. دبیر یک المیپاد نانوبایو کشوری بودم. دو کارگاه تخصصی نانوپزشکی هم برگزار کردم. 3 ترم تدریس دانشگاه آزاد وسراسری هم داشتم. 5 سال هم سابقه کار پژوهشی مراکز معتبری مثل پاستور و.. دارم. آیلتس هم 6.5 ( رایتینگ و اسپیکینگ هر دو 7)
من رنک دانشگاه اصلا برام مهم نیست ( بین 100 تا 400 هم خوبه ). مهم رفتن از ایرانه البته با فاند. به هر قیمتی. برای جی ار ای خوندن و ارتقا نمره خودم از 1070 فعلی به 1150 باید انصراف بدم از دکترا. چقدر شانس برای فاند در هر رنکی در آمریکا دارم برای فاند که این کارو کنم؟
( البته الان منتظر جواب اسکالرشیپ سیدنی و ملبورن و موناش هم هستم و یک قولهایی هم از موناش گرفتم که فاند رو برام سکیور کنه ولی تجربه نشون داده رو قول حساب باز نکنم. پس به آمریکا هم نگاه می کنم.)
مشکل اینجاست که اگر چه شانس پذیرش با بهتر شدن رنک دانشگاه کمتر میشه، اما از اون طرف احتمال گرفتن فاند از دانشگاههای خوب بیشتره، چون این دانشگاهها معمولا فاند تحقیقاتی بیشتری جذب میکنند. در نتیجه اگر چه به نظر من شانس گرفتن پذیرش از دانشگاههای رنک بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ رو دارید، ولی احتمال گرفتن فاند از این دانشگاهها، به خصوص در بدو ورود، خیلی زیاد نیست.
در تاپیکهای دیگه قبلا بحثش شده بود. به نظر من ترکیب نمره نه چندان جالب GRE و معدل پایین کارشناسی شما نقطه ضعف بزرگی در فایل شما ایجاد کرده و با توجه به این که معدل کارشناسی رو دیگه کاری نمیشه کرد، من اگر جای شما بودم سعی میکردم که نمره GRE ام رو بالا ببرم. میدونم که لغت حفظ کردن برای verbal کار سادهای نیست و گاهی کار بیهودهای به نظر میاد، اما به نظر من گرفتن نمره بهتر GRE اون قدرها که شما فکر میکنید هم کار مشکلی نیست و احتیاج به انصراف از دکترای فعلی نداره. من اگر جای شما باشم، یک مقدار از وقتی که روی مقالات میذارید رو به GRE تخصیص میدادم تا بتونم ظرف چند ماه خودم رو برای امتحان آماده کنم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.