(17-08-2012, 08:12 PM)arvin67 نوشته: لیسانس صنایع غذایی هستم. من میخوام از جهادکشاورزی تبریز امریه بگیرم. همه چیش حله. واسه دی ظرفیت دارن.فقط یک موردی هست. جهاد گفته مدارک و برگ سبزتو باید حداکثر تا 91/07/10 به ما بدی و ضمنا تاریخ اعزامت دی باشه! منتها اگه من تا این تاریخی که جهاد گفته دفترچه رو بفرستم به احتمال زیاد آبان ماه اعزامم باشه.اونوقت بدبخت میشم و امریه میسوزه. تورو خدا کمک کنین.چیکار کنم؟؟دوست من، شما میتونی تاریخ اعزامت رو همون طور که در این ارسال اشاره شده عقب بندازی، ولی تمدید یک مقدار ریسک داره که در نهایت تصمیم با خودتون است که بپذیرید این ریسک رو یا نه. ضمنا برای شروع مراحل اداری امریه، شما از همون ابتدا نیازی به تحویل برگه سبز نداری، من و تعدادی از دوستانم، با همون برگه ای که دانشگاه مبنی بر فارغ التحصیلی صادر کرد، مراحل اداری امریه رو طی کردیم و وقتی برگه سبز اومد، اون رو به اداره مربوطه تحویل دادیم.
در پایان لازم به یادآوری است که؛ ارسال پست تکراری بر خلاف قوانین فروم است، از اینکه با رعایت قوانین فروم، ما رو در افزایش هر چه بیشتر کیفیت فروم یاری می کنید سپاسگزارم
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.