(21-08-2012, 12:35 AM)amir-mr57 نوشته: اول: من الان 3 واحد مونده برام که لیسانس بگیرم.الان میتونم برم دنبال معافی پزشکی ؟سلام دوست من و خوشامد به جهت پیوستن به فروم
تو تاپیک بود که نمیشه اما یکی از دوستام ترم دوم بوده و الان گرفته معافیشو.یعنی در حین تحصیل ! میشه یا نمیشه ؟ اون میگه میشه !
دوم: اگه من الان برم دنبال معافی و معاف نشم میرم تو نوبت برای اعزام.درسته ؟ یعنی دیگه نمیتونم برم دنبال امریه تو ادارات دولتی ؟؟؟ یعنی حتما باید برم پادگان 21 ماه رو ؟
1- جواب سوال شما خیر است چون "مشمولين تا زماني كه اشتغال به تحصيل دارند نميتوانند از معافيت پزشكي برخوردار گردند - منبع " من به شخصه اولین بار است که میشنوم، کسی در حین تحصیل برای معافیت پزشکی اقدام کرده باشد!
2- اگر شما پس از پایان تحصیلات، برای معافیت پزشکی اقدام کنید و حائز شرایط دریافت معافیت پزشکی نباشید، تاریخ اعزام شما معمولا اولین زمان خالی اعزام خواهد بود. چون معمولا برای دریافت امریه، ادارات مربوطه، حداقل 2 ماه قبل از اعزام، از شما برگه سبز اعزام بدون غیبت میخواهند، یکم کار دریافت امریه مشکل تر میشه، مخصوصا در مورد اداراتی که متقاضی زیاد دارند. سوالاتتون در مورد امریه هم میتونید در این تاپیک مطرح کنید.
موفق باشید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.