(21-08-2012, 01:12 AM)MaMi نوشته:ببخشید باز اینجا پرسیدم !سلام دوست من و خوشامد به جهت پیوستن به فروم
1- جواب سوال شما خیر است چون "مشمولين تا زماني كه اشتغال به تحصيل دارند نميتوانند از معافيت پزشكي برخوردار گردند - منبع " من به شخصه اولین بار است که میشنوم، کسی در حین تحصیل برای معافیت پزشکی اقدام کرده باشد!
2- اگر شما پس از پایان تحصیلات، برای معافیت پزشکی اقدام کنید و حائز شرایط دریافت معافیت پزشکی نباشید، تاریخ اعزام شما معمولا اولین زمان خالی اعزام خواهد بود. چون معمولا برای دریافت امریه، ادارات مربوطه، حداقل 2 ماه قبل از اعزام، از شما برگه سبز اعزام بدون غیبت میخواهند، یکم کار دریافت امریه مشکل تر میشه، مخصوصا در مورد اداراتی که متقاضی زیاد دارند. سوالاتتون در مورد امریه هم میتونید در این تاپیک مطرح کنید.
موفق باشید
دوست من ،بنده آشنا دارم تو اون اداره مورد نظر برای امریه.من دقیق متوجه نشدم.من مثلا برام تاریخ اعزام بزنند باز هم میتونم برم دنبال امریه ؟ یا قبل تاریخ اعزام باید با اداره هماهنگ شده باشم ؟ متوجه شدین چی گفتم ؟!
![Undecided Undecided](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/undecided.gif)
من این قضیه برگ سبز رو متوجه نشدم !
برم دنبال معافی یا ریسکه ؟!