(21-08-2012, 11:38 AM)amir-mr57 نوشته: دوست من طبق بند پ بهم گفتن اردیبهشت سال بعد امریه میدیم بهت. حالا من موندم چجوری تنظیم کنم خودمو !؟! الان راهنمایی شما چیه برای معافی پزشکی و امریه؟ نمیدونم چکار کنم. میترسم معاف نشم امریه هم بپرهدر مورد دوستی دیدم که امریه گرفته بود و تاریخ اعزامش تیر بود ولی نظام وظیفه به خاطر امریه اش قبول کرد که تاریخ اعزامش رو از تیر به شهریور تمدید کنه.
شما اگر الان برای معافیت پزشکی اقدام کنی (با فرض فارغ التحصیل بودن) و فرض رو بر این بگذاریم که شرایط احراز معافیت رو نداشته باشی، احتمالا برای آبان یا دی اعزام خواهی شد برای آموزشی! مگر اینکه از فرجه بعد از فارغ التحصیلی ات کمی استفاده کنی و یکم دیرتر اقدام کنی (مثلا حدود یک یا دو ماه) برای معافیت پزشکی. لازمه باز هم تاکید کنم که اینهایی که گفتم همه احتمالات است و نمیشه تاریخ دقیق اعزام رو حدس زد چون عملا هیچ فرآیند مشخصی نداره! به نظر من، قبل از اقدام برای معافیت پزشکی، با یک پزشک معتمد نظام وظیفه در شهرتون صحبت کن و مدارکی رو که برای معافیت پزشکی مد نظر داری، بهش نشون بده.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.