(21-08-2012, 07:13 PM)pegah نوشته: اگه ممکنه در مورد تستای کاپلان هم نظر بدید.کدوم قسمتاش مفیده؟دوست من، کلا تست های کاپلان سطحش از امتحان یکم بالاتر است، به همین دلیل من Reading و Listening اش رو میتونم توصیه کنم (اگر وقت کافی دارید)، من برای Writing در این ارسال، کتاب Answers to All TOEFL Essay Questions رو به شدت توصیه میکنم و همین طور برای بخش Speaking به نظرم علاوه بر این موارد، شما تاپیک های نمونه NoteFull رو کار کنید، کفایت خواهد کرد. در پایان بگم، اینها نظر شخصی من است، حالا ممکنه سایر دوستان نظر دیگه ای داشته باشند. ضمن اینکه من به شدت با Pink Floyd عزیز موافقم که بهتره؛ به جای اینکه چندین کتاب رو نصفه و ناتمام بخونید، دو یا نهایتا 3 کتاب رو کامل بخونید. به امید موفقیت همه دوستان
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.