22-08-2012, 11:02 PM
(22-08-2012, 07:49 PM)roja نوشته: سلامسلام دوست عزیز
می خواستم بدونم با این شرایط شانس پذیرش با فاند رو دارم؟
معدل لیسانس 16.80 معدل ارشد 17.20
لیسانس دانشکده شیمی دانشگاه آزاد تهران شمال ارشد دانشگاه تربیت معلم تهران
577 pbt
1 مقاله ISI
در مورد دانشگاه های کانادا من اکثرا دیدم که پذیرش دکترا رو با فاند میدن. یعنی یا پذیرش نمیدن یا اگر پذیرفته بشین با فاند هست. بنابراین مسئله اصلی گرفتن پذیرش هست.
نمره تافل رو من برای چند تا دانشگاه چک کردم. به عنوان مثل برای دانشگاه تورنتو 580 بود ولی برای کنکوردیا 550. بنابراین یا باید دوباره امتحان بدین و نمره بیشتری بگیرین یا این مینیمم رو در نظر بگیرین و برای دانشگاه هایی اپلای کنین که حداقل مورد قبولشون برای تافل از نمره شما کمتر باشه.
معدل ارشد شما خوبه. در مورد معدل کارشناسیتون درسته که متوسطه ولی من دیدم که مینیممی که دانشگاه های کانادا دارن برای ایران معمولا 15 هست.
استاد برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا خیلی مهمه. بنابراین اگر بتونین نظر یک استاد رو جلب کنین به نظرم برای دانشگاه متوسط کانادا شانس دارین. کلا برای یک رنجی از دو سه تا دانشگاه خوب کانادا گرفته تا چند تا دانشگاه متوسط اقدام کنین. ولی در مورد دانشگاه های خوب مثل Toronto دقت کنین که معمولا نمره زبان بالاتری میخوان و پذیرش هم خیلی سخته ازشون.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.