(23-08-2012, 11:27 PM)reza177 نوشته: 1.برای گرفتن ریزنمره قابل ترجمه هم باید هزینه تحصیل رایگان پرداخت شود(یا فقط دانشنامه پول میخواد؟)؟(یا برای ریزنمره انگلیسی)ضمن خوشامد به شما جهت پیوستن به فروم
2.برای اینکه ریزنمره قابل ترجمه باشه حتما باید مهر وزارت علوم داشته باشه؟
3.من خدمت سربازی دارم و میخوام برای پذیرش اقدام کنم و بعضی از دانشگاها فقط ریز نمره اصل قبول میکنن به نظرتون راهی هست وزارت علوم مهر کنه؟(یا کلا لطفا راهنمایی کنید از چه طریقی میتونم ریزنمره اصل واسه پذیرش بگیرم؟)
4.اگه بخوام واسه 4 تا دانشگاه مدارکمو بفرستم میشه کپی ریزنمره رو بفرستم و فقط موقع ثبت نام اصلشو ببرم؟

1- برای اینکه دانشگاه به شما ریزنمرات رسمی قابل ترجمه ارائه بده، باید پول دانشنامه (هزینه تحصیل رایگان) رو بپردازید
2- ریزنمره بدون مهر وزارت علوم هم قابل ترجمه است ولی برای اینکه مورد تائید دانشگاه مقصد باشه، بله، باید مهر وزارت علوم هم داشته باشد
3- شما میتونید، با برگه سبز اعزام و پس از پرداخت هزینه تحصیل رایگان، ریزنمراتتون رو از دانشگاه تحویل گرفته و در وزارت علوم مهر کنید
4- فکر نمیکنم دانشگاهی قبول کنه که شما فتوکپی ریزنمرات رو بفرستی
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.