26-08-2012, 02:05 AM
(25-08-2012, 01:42 PM)Naghmeh نوشته: سلام دوستان:در گام اول، با اساتید یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشتتون مشورت کنید.
من ترم 5 ادبیات انگلیسیم.می خوام مطالعاتمو واسه نوشتن مقاله شروع کنم.می دونم که اولین قدم انتخاب موضوع هست.اما قبلشم باید یه سری اطلاعات داشته باشم تا بتونم موضوعو انتخاب کنم و بعد روش کار کنم.راستش با 4 ترم فقط منحصر به کتابای دانشگاه بودن نمی شه کلی نگریی در مورد مطالب داشت که حالا من بدونم از این همه موضوع به کدوم موضوع علاقه دارم...حالا هم که خودم تصمیم گرفتم از کتابای دانشگاه فراتر برم گیج شدم که اصلا باید از کجا شروع کنم.اگه بخوام کلی بگم تورشته من هم از شاخه زبان شناسی هست/هم مترجمی/هم اموزش/ادبیات انگلیسی هم که اصل رشته هست.حالا اگه من بخوام تمام رفرنس هایی که توی این شاخه ها نوشته شده رو بخونم که همه هم با فونت ریز انگلیسی و تمام کتابا هم قطور هستن و هر شاخه هم صدها زیر شاخه داره !!!هیچ وقت تمومی نخواهد داشت بس که گسترده هست.پس من باید از کجا شروع کنم؟؟؟ اینجوری که من سال ها در انتخاب موضوع می مونم.دیگه چه برسه به کار کردن روی موضوع!!!!انقدر سردرگم شدم که احساس میکنم باید تمام کتابای دنیا رو بخونم که بفهمم به چه موضوعی علاقه دارم!!! یا این که چه موضوعی می شه روش کار کرد!!!!اصلا من برای نوشتن یه مقاله باید چقدر با سواد باشم ؟؟؟؟
خواهش می کنم کمکم کنین.ممنون از سایت بی نظیرتون.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)