26-08-2012, 10:36 AM
(25-08-2012, 01:42 PM)Naghmeh نوشته: سلام دوستان:به طور کلی اغلب دانشجویان لیسانس با مشکلی شبیه به چیزی که شما گفتید برای نوشتن مقاله مواجه هستند و به همین خاطر کسی از دانشجوی لیسانس انتظار نداره که به تنهایی مقاله بنویسه یا نویسنده اصلی مقاله باشه. این موضوع به خصوص برای شما که عملا تازه وارد نیمه دوم لیسانس شدید بیشتره و اغلب درسهای تخصصی شما تازه شروع شده و به همین خاطر مشکلی که گفتید کاملا طبیعیه.
من ترم 5 ادبیات انگلیسیم.می خوام مطالعاتمو واسه نوشتن مقاله شروع کنم.می دونم که اولین قدم انتخاب موضوع هست.اما قبلشم باید یه سری اطلاعات داشته باشم تا بتونم موضوعو انتخاب کنم و بعد روش کار کنم.راستش با 4 ترم فقط منحصر به کتابای دانشگاه بودن نمی شه کلی نگریی در مورد مطالب داشت که حالا من بدونم از این همه موضوع به کدوم موضوع علاقه دارم...حالا هم که خودم تصمیم گرفتم از کتابای دانشگاه فراتر برم گیج شدم که اصلا باید از کجا شروع کنم.اگه بخوام کلی بگم تورشته من هم از شاخه زبان شناسی هست/هم مترجمی/هم اموزش/ادبیات انگلیسی هم که اصل رشته هست.حالا اگه من بخوام تمام رفرنس هایی که توی این شاخه ها نوشته شده رو بخونم که همه هم با فونت ریز انگلیسی و تمام کتابا هم قطور هستن و هر شاخه هم صدها زیر شاخه داره !!!هیچ وقت تمومی نخواهد داشت بس که گسترده هست.پس من باید از کجا شروع کنم؟؟؟ اینجوری که من سال ها در انتخاب موضوع می مونم.دیگه چه برسه به کار کردن روی موضوع!!!!انقدر سردرگم شدم که احساس میکنم باید تمام کتابای دنیا رو بخونم که بفهمم به چه موضوعی علاقه دارم!!! یا این که چه موضوعی می شه روش کار کرد!!!!اصلا من برای نوشتن یه مقاله باید چقدر با سواد باشم ؟؟؟؟
خواهش می کنم کمکم کنین.ممنون از سایت بی نظیرتون.
برای نوشتن مقاله باید تعداد نسبتا خوبی از درسهای تخصصی دوره لیسانس رو گذرونده باشید و همون طور که شهروز گفت با استادها یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای نوشتن مقاله همکاری کنید. این افراد به شما کمک خواهند کرد که زیرشاخهای رو انتخاب کنید و بعد باید در اون زیرشاخه مقالات اصلی رو مطالعه کنید. معمولا در اغلب زیرشاخهها تعدادی مقاله وجود داره که مرجعهای مهم حساب میشن و همچنین تعدادی مقاله مروری هست که خلاصهای از مقالات مهم در اون زیرشاخه رو جمعآوری کردهاند. معمولا تعداد این مقالات اصلی خیلی هم زیاد نیست و شاید در حد ۱۰ الی ۲۰ تا باشه. خوندن این مقالات به شما دید نسبتا خوبی از زیرشاخه مورد نظر خواهد داد و بعد میتونید در یک زمینه تخصصی در همون زیرشاخه مقالات بیشتری رو مطالعه کنید تا اطلاع تقریبا کاملی از کارهای انجام شده در اون زمینه پیدا کنید و خودتون بتونید مقالههای مشابهی بنویسید.
خوندن مقالات و فهمیدن مطالب اونها در اوایل کار چندان ساده نیست. به خصوص برای دانشجویان کارشناسی مشکلتر هم هست. به همین خاطر، معمولا دانشجویان کارشناسی به عنوان همکار به دانشجویان کارشناسی ارشد یا دکترا کمک میکنند تا در زمینهای کارهای تحقیقاتی انجام بدند و مقاله بنویسند و معمولا بیشتر قسمتهای چنین مقالاتی توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی نوشته میشه. شاید برای شما هم بهتر باشه که از اینجا شروع کنید و حداقل برای اولین مقاله سعی کنید که با دانشجویان تحصیلات تکمیلی یا استادهاتون همکاری کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.