27-08-2012, 04:46 AM
معدل لیسانس و فوق لیسانس شما معمولیه و دانشگاههایی که ازشون فارغالتحصیل شدهاید دانشگاههای شناخته شدهای در امریکا نیستند، به همین خاطر باید سعی کنید که نمره زبان و GRE خیلی خوبی بیارید تا شانستون رو افزایش بدید. داشتن مقالات و عضو هیات علمی بودن به شما کمک خواهد کرد، اما تاثیرش مثل داشتن نمره خوب GRE نخواهد بود، به همین خاطر این امتحان رو خیلی جدی بگیرید.
در مورد پذیرش هم به نظر من شانس شما بیشتر خواهد بود اگر برای دکترا اقدام کنید. من در فروم زیاد گفتم که در امریکا شانس گرفتن پذیرش دکترا معمولا بیشتر از فوق هست. به خصوص اگر به دنبال فاند هستید، بهتره که برای دکترا اقدام کنید.
در مورد پذیرش هم به نظر من شانس شما بیشتر خواهد بود اگر برای دکترا اقدام کنید. من در فروم زیاد گفتم که در امریکا شانس گرفتن پذیرش دکترا معمولا بیشتر از فوق هست. به خصوص اگر به دنبال فاند هستید، بهتره که برای دکترا اقدام کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.