27-08-2012, 10:57 AM
(26-08-2012, 07:34 PM)math نوشته: با سلامسلام دوست عزیز،
من لیسانس دانشگاه دولتی با معدل 16/05 در رشنه ریاضی محض و ارشد ریاضی کاربردی دانشگاه شیراز با معدل 17/53
نمره اول در مقطع کارشناسی ارشد ویک مقاله علمی پژوهشی چاپ شده در ژورنال خارجی و4سال سابقه تدریس در دانشگاه
لطفا به من بگید از چه دانشگاه کانادا می تونم بورس کامل بگیرم البته با آیلتس 6.5 و اینکه نوشتن کتاب چقدر در گرفتن پذیرش و بورس تاثیر داره؟
سن چقدر تاثیر داره ؟من 29 سال دارم و برای سال بعد می خوام پذیرش بگیرم سن بالای 30 مشکل ایجاد نمیکنه؟اگه به من اطلاعات کامل بدید خیلی خیلی ممنون میشم
شما شرایطتون خوبه و با توجه به رشته تون، از نظر معدل و مقاله و سابقه تدریس شرایط خوبی دارید به نظرم.
نمره آیلتس تون برای بعضی جاها ناکافی است و سعی کنید نمره 7 رو بیارید. نوشتن کتاب می تونه تاثیر مثبت داشته باشه، البته چون به زبان فارسی نوشته شده، آنچنان نمی تونه مورد توجه قرار بگیره.
در مورد سن و سال اصلاً نگران نباشید. سن 30 سال برای خوندن دکترا در کشورهای آمریکای شمالی یه سن خیلی نرمال هست.
من دانشگاهی نمی تونم پیشنهاد بدم، ولی به نظرم اگر آیلتس 7 بیارید برای دانشگاه های متوسط و خوب شانس دارید. سعی کنید با استادا در رنک های مختلف مکاتبه کنید. برای کانادا تماس با استاد خیلی مهم هست. ایشالا که موفق باشید.