(27-08-2012, 10:08 AM)m.ost نوشته: مسلما هرچه قدر رزومه شما کاملتر باشه شانس بیشتری برای جلب نظر استاد دارین. ولی نباید فراموش کرد که اساتید در فصل اپلای حجم بسیار زیادی ایمیل رو دریافت میکنن. معمولا بهترین زمان برای تماس با اساتید رو آخر شهریور و اوایل مهر توصیه میکنن. البته در این زمان ها معمولا رزومه اکثر افراد کامل نیست و امتحان زبان و یا GRE ندادن. ممکنه بعضی اساتید بگن اول برو امتحان بده که نمرت مشخص بشه بعد ایمیل بزن ولی اکثرشون رزومه پژوهشی افراد رو بررسی میکنن.مرسی، درسته. خب من پارسال که یه تعدادی میل زدم....جوابای مثبتی که گرفتم همه از اواخر آبان و اوایل آذر شروع شدن! در حالیکه از شهریور شروع کرده بودم....مثلا بعد از دو بار میل زدن، دفعه سوم اون آخرا جواب دادن یکی دوتاشون و ...البته زیاد تجربه محسوب نمیشه چون کلا اپلای نکردم تا ببینم نتیجه چی میشه...ولی رو این حساب گفتم شاید اساتید تا اونجا که ممکنه صبر میکنن تا موارد بهتر رو انتخاب کنن و این تصمیم رو زود نمی گیرن...
شما میتونین به اساتید ایمیل بزنین و برفرض اگر استادی پیدا کردین که موضوع کاریش به همین مقاله ای که شما دارین مینویسین مربوط بود در مورد مقاله هم بهش بگین که دارین آنالیزهاش رو انجام میدین و به زودی سابمیت میشه. در واقع میتونین در رزومتون به عنوان working paper اون رو ذکر کنین.
اگر جواب خوبی از اساتید دریافت کردین که هیچ وگرنه بعد از تمام شدن مقاله و دادن امتحان GRE هم میتونین دوباره به اساتید ایمیل بزنین.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا