(30-08-2012, 10:53 PM)Mr-Voltage نوشته: دروود.ممنون بابت راهنمایی.
دوست عزیز با عرض خوش امدگویی به جمع دوستان اکادمیا کافه، باید خدمت شما عرض کنم کلیه کشورهای نامبرده در مقطه دکتری یک شغل محسوب میشه و در قبالش حقوق دریافت خواهید کرد، اصولاً برای یافتن موقعیت خالی باید به وب سایت دانشگاه مربوطه سر بزنید اصولاً پذیرش در دکتری لازمه 2 نکته است یکی جلب موافقت یک استاد و شانس پیدا کردن موقعیت خالی. اما در کل کشورهای سوئد و نروژ و دانمارک به مراتب بورس تحصیلی خوبی ارائه می کنند و بدلیل دانشگاه و رشته های متنوع شانس شما بیشتر خواهد بود. اما باید بدانید نروژ و دانمارک از هزینه زندگی بالایی برخوردار هستند و باقی کمی پایینتر از انها در ضمن به لیست کشورهای بالا هلند را هم اضافه نمایید. البته شما در خصوص رزومه تحصیلی و عنوان رشته صحبتی نکردید شاید بهتر میشد راهنمایی کرد.
ازاد اندیش باشید
من در حال حاضر دانشجوی مقطع کارشناسی هستم. برای کارشناسی ارشد، گرفتن مدرک زبان، ثبت مقاله و هرچیز دیگه ای که برای پذیرش مورد نیاز هست دارم برنامه ریزی و تلاش میکنم. درواقع برنامه ی من مربوط به 5 سال دیگه ست.
برای پیدا کردن پوزیشن خالی فکر میکنم شرایط همه ی این کشورا تقریبا" یکسان باشه. ولی با توجه به تحقیقاتی که انجام دادم دانشگاه های سوئد رتبه های بهتری دارند.
حالا با این حال میتونیم بگیم دانشگاه های سوئد شرایط پذیرش شون سخت تره؟ اگر بنا به داشتن مدرک زبان و داشتن مقاله های معتبر هست فکر نمیکنم تفاوتی بین دانشگاه این کشورها باشه. میخوام ببینم چیزی بیشتر از این هم هست که به طور مثال دانشگاه های سوئد بخوان ولی دانشگاه های سایر کشور ها نخوان؟