31-08-2012, 12:24 PM
(31-08-2012, 08:52 AM)سارا خانی نوشته: ممنون بابت راهنمایی.خواهش میکنم.
من در حال حاضر دانشجوی مقطع کارشناسی هستم. برای کارشناسی ارشد، گرفتن مدرک زبان، ثبت مقاله و هرچیز دیگه ای که برای پذیرش مورد نیاز هست دارم برنامه ریزی و تلاش میکنم. درواقع برنامه ی من مربوط به 5 سال دیگه ست.
برای پیدا کردن پوزیشن خالی فکر میکنم شرایط همه ی این کشورا تقریبا" یکسان باشه. ولی با توجه به تحقیقاتی که انجام دادم دانشگاه های سوئد رتبه های بهتری دارند.
حالا با این حال میتونیم بگیم دانشگاه های سوئد شرایط پذیرش شون سخت تره؟ اگر بنا به داشتن مدرک زبان و داشتن مقاله های معتبر هست فکر نمیکنم تفاوتی بین دانشگاه این کشورها باشه. میخوام ببینم چیزی بیشتر از این هم هست که به طور مثال دانشگاه های سوئد بخوان ولی دانشگاه های سایر کشور ها نخوان؟
البته اگر شما هدفتون خواندن فوق در ایران است و سپس برای دکتری خارج شوید که همانطور گفتم همگی در شرایط یکسان هستند بعد شانس پیدا کردن کار و اگر نیاز به اقامت داشته باشید می ماند که از بین این همه نروژ و سوئد و دانمارک شرایط بهتری دارند. البته روی فوق لیسانس تنها اگر بخواهید اقدام کنید باید به نروژ و فنلاند فکر کنید که بعید نیست تا چند سال دیگر در مقطع فوق شهریه دار شوند، اما اگر برنامه ریزی خوب برای دکتری دارید همانطور که می دانید معدل، نمره زبان، مقالات و کارهای پژوهشی و شاید GRE کمک شایانی به شما کنند.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public