01-09-2012, 01:15 PM
(01-09-2012, 01:35 AM)hirt نوشته: داداش بی خیال! یه زحمت بکش زیر اسم کاربریم رو بخون مگه من برق میخونم (؟!) دوما من میام این رده بندی رو میگم برای رشته خودم هست و میدونم که این رده بندی کما بیش درسته!سلام دوست عزیز
FYI تورنتو، مگ گیل و ubc فوق العاده سخت گیر هستند.
ایشون هم برای رشته خودشون و به طور مثال گفتن. شما هم میتونین برای رشته خودتون دانشگاه ها رو مقایسه کنین ولی اگر اینطور که نوشتین برای شما چنین دسته بندی هست میتونین بر همین اساس جلو برین.
اصلا نمیشه به شما صد در صد گفت که در کدوم پذیرفته میشن در کدوم نه. از نظر رنک جهانی دانشگاه ها بخواین بگین خوب دسته اول دانشگاه های برتری هستند. ولی این عامل تعیین کننده نیست. بودن کسایی که از McGill پذیرش گرفتن بعد از آلبرتا رد شدن. چون فقط رنک دانشگاه نیست که مهمه.
معدل شما معدل بالایی هست و این برای پذیرش از دانشگاه های کانادا که به معدل اهمیت میدن خیلی خوبه. در ضمن همه کسایی که پذیرش میگرین که شریف و تهرانی نیستن این فقط یک عامل هست. نمره زبان و معدل و پیدا کردن استاد و داشتن مقاله هم تاثیر داره.
بهترین کار اینه که هرچند تا دانشگاه میتونین اپلای کنین، حتی دو سه تا از دانشگاه های تاپ رو تا شانستون افزایش پیدا کنه.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.