01-09-2012, 05:35 PM
(01-09-2012, 04:35 PM)springcess نوشته: سلامسلام دوست عزیز
من فقط 1.5 وقت دارم تا برای gre اماده بشم!نمره ibt 100 دارم اما از gre چیز زیادی نمیدونم.فکر میکنید شانسی هست که بتونم نمره خوبی بگیرم؟
بستگی داره به اینکه منظورتون از نمره خوب چی باشه. برای امتحان جدید در بخش وربال دانشگاه های خوب معمولا حداقل 150 رو دارن و برای ریاضی هم حداقل 155. آوردن این نمره (معادل 700 در امتحان نوع قدیمی) برای بخش ریاضی به خصوص برای کسایی که ریاضی قوی دارن سخت نیست و با حل کردن نمونه های امتحان ممکن میشه. حتما روی نمونه های امتحان کار کنین چون از دست دادن نمره در این بخش عمدتا به خاطره کند بودن و یا بی دقتی هست نه سختی سوالات.
برای بخش وربال شما باید خیلی وقت بذارین. غیر ممکن نیست ولی باید روزی چندین ساعت بخونین. اگر بتونین باید 1100 لغت رو خیلی سریع تموم کنین و بعد برین سراغ 3500 واژه.
کتاب GRE Revised Test نمونه های امتحان رو داره، حتما هرچقدر میتونین ازش حل کنین.
در ضمن قسمت Analytical writing هم برای دانشگاه ها مهمه. بستگی داره چقدر نوشتنتون خوبه. ولی دیدن نمونه هایی که هست و تمرین برای موضوعاتی که در سایت ETS هم هست میتونه کمکتون کنه.
خیلی ها با همین مدت خوندن نمره مورد نظرشون رو آوردن. البته نمیدونم چه دانشگاه هایی مد نظر شما هست ولی دقت کنید که معمولا یک سری دانشگاه ها مینمم بالاتری برای این امتحان در نظر میگیرن.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.