03-09-2012, 08:09 AM
(01-09-2012, 03:15 PM)Apassenger نوشته: سلام به تمامی دوستان عزیزمن برای شروع می خوام یه همچین نامه ای رو برای استادی که گفتم و چند نفر از اساتید دیگه بفرسم، ممکنه نظرتون رو در مورد متن نامه بدونم
سوالی در باره وضعیت ادامه تحصیل در رشته فلسفه در المان داشتم
من کارشناسی ارشد فلسفه علم از شریف دارم و معدلم بالای 18.5 و چند مقاله در مجله های داخلی دارم، زبانم انگلیسیم بد نیست اما تاحالا آزمونی ندادم
و قصد دارم برای دکتری رشته فلسفه رسانه و یاخود فلسفه یا دیگر گرایش های اون (فلسفه علم / فلسفه تکنولوژی و ...) در المان اقدام کنم، راستش یه استاد خوب تو دانشگاه ینا
Media Department at Friedrich-Schiller-University Jena
پیداکردم که موضوع پایان نامه من خیلی با حیطه فعالیت های او هماهنگی داره(پایان نامه ام در ارتباط با فلسفه رسانه بوده) ولی تا حالا بهش ایمیل نزدم
به دلایل شخصی و اینکه به جریان فلسفه المان علاقمندم خود کشور المان برام خیلی مهمه
می خواستم از وضعیت پذیرش دادن در این رشته ها تو المان بپرسم که ایا سخت تر از بقیه رشته ها است یا نه و اگر هست چقدر محتمل هست که پذیرش بدن
ایا می شه رو فاند گرفتن حساب کرد و اگر اره چگونه باید دنبالش بود مثلا من در دااد هیچ پوزیشنی پیدا نکردم
و همچنین اگه نکته ای به نظرتون می رسه که برای ایمیل زدن به استاد های المانی تاثیرگذاره خیلی ممنون می شم راهنمایی کنید
دست خدا امانت
:
نقل قول:نقل قولrof. ....i,
I'm..., a graduate student of philosophy of science, at Sharif University of Technology, Tehran, Iran (GPA 18.62/20).
Now days I am working on my thesis about ....., and I will defend my dissertation in the near future.
For my dissertation I've read majority of your previous activities and your publications on .... and media philosophy, And regarding them I feel confident that joining as a PhD student to The University of Jena, under your supervision will help me achieve my objectives. I wonder if you would be so kind to read my CV (which is attached to this email in pdf format), and let me know if it could be acceptable to pursue my education towards PhD degree under your supervision.
I appreciate your time and considerations.
Sincerely,
.........
یه همچین ایمیلی به نظرتون به عنوان ایمیل اول مناسبه ؟ و به نظرتون اینکه بگم هنوز دفاع نکردم بد نیست؟
ممنون می شم نظرتون رو بدونم