(03-09-2012, 08:09 AM)Apassenger نوشته: من برای شروع می خوام یه همچین نامه ای رو برای استادی که گفتم و چند نفر از اساتید دیگه بفرسم، ممکنه نظرتون رو در مورد متن نامه بدونمدرود
:
یه همچین ایمیلی به نظرتون به عنوان ایمیل اول مناسبه ؟ و به نظرتون اینکه بگم هنوز دفاع نکردم بد نیست؟
ممنون می شم نظرتون رو بدونم
به نظرم متنتون رو یکم خلاصه مفید تر کنید
توجه کنید که استادا وقت زیادی برای خوندن ایمیل ها نمیگذارن..درصورتیکه توجهشون به چیزی جلب شه و اطلاعات بیشتر بخوان میپرسن
مثلا این موارد به نظر من میرسه:
نمیخواد معرفی کنید خودتون رو، آخر سر اسمتون رو مینویسین
اسم تهران آوردن به نظرم اضافیه(اینکه شریف تو تهرانه)
اینکه در آینده نزدیم دفاع میکنین لزومی نداره به نظرم...چون دارین اپلای میکنین بزودی درستون تموم میشه برحال
به نظرم سعی کنید جمله ها رو بیشتر به هم ربط بدین تا کوتاهتر بشه
مثلا:
Dear Dr ...
I'm a graduate student at Sharif University, Iran, studying Philosophy of Science (GPA to date:18.62/20)
اینجا مثلا وقتی studying آوردین خودش نشون میده هنوز درستون تموم نشده
بگین برای چه ترمی میخواین اپلای کنین
بعد میتونین یه توضیح کوچیک بدین که دارین رو تز کار میکنین که خیلی از ریسرچهای استاده استفاده دارین میکنین؛ برای همین خیلی دوست دارین برای این دانشگاه اپلای کنین تا زیر نظرش برای phd مخصوصا تو این چند زمینه کار کنین
اطلاعات بیشتر در رزومه اتچ شده هست و خیلی خوشحال میشین نظرشو در مورد کیس شما (پذیرش از دانشگاه، و احتمال فاندینگ) بهتون بگه
به نظرم مشکلی نداره دارین رو تز کار میکنین، خیلیا قبل اتمام تحصیل اپلای میکنن
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge