03-09-2012, 08:00 PM
(03-09-2012, 06:47 PM)mehran_call نوشته: سوالم اینه چکار کنم تا کارم راه بیفته؟بعد از 6 ماه نرم بهم بگن کتفت در نرفته برو سربازی و کاری به MRI و حرفای دکتره نداشته باشن؟اصلا بعد از این 6 ماه کمیسیون تشکیل میشه،میفرستنم دوباره بیمارستان ن.و اصلا چکار میکنن؟؟؟؟دوست من. وقتی شما MRI مهر و موم شده بردی برای نظام وظیفه، دیگر خللی در کار نخواهد بود. منظورم این است که معمولا این 6 ماه رو برای این در نظر میگیرند که شاید آسیب وارده، بهبود پیدا کنه ولی با توجه به مورد شما و مواردی که ذکر کردید، به نظر من جای نگرانی نیست، شما میتونید بعد از 6 ماه با خیال راحت تشریف ببری نظام وظیفه و پیگیر ادامه فرآیند دریافت معافیت پزشکی ات بشوی

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.