05-09-2012, 12:20 AM
من کتاب منهتن جلد هفتم (ردینگ) رو دارم میخونم. به نظرم خوندن این کتاب (و البته خود کتاب ETS) به خوندن مقالات پراکنده اولویت داره. مساله ای که در رابطه با ردینگ هست وقت خیلی کم اون تو امتحانه (طبق زمان بندی این کتاب برا ردینگ های کوتاه 1.5 دقیقه و برا ردینگ های بلند 3 دقیقه حدودا میرسه) بنابراین تمرین خوندن ردینگ های مشابه در اون زمان و جواب دادن به سوالاتشون خیلی مهمه. تو این کتاب یه سری راهکارها برا بهینه کردن خوندن ارائه شده. ولی از همه مهمتر واقعا سوالات ردینگ ها کلا با مثلا نوع سوالات ردینگ های تافل متفاوته. مثلا یه جمله تو گزینه ها وجود داره که کاملا درست به نظر میاد ولی با یه قید درست بودنش تضعیف میشه و یا سوالاتی که میگه یه جمله تو متن رو انتخاب کنین واقعا غریب هستن! و....و از این قبیل اذیت هایی که ETS عزیز انجام میده
. اکثر اوقات آدم با مفهوم ردینگ و فهمش مشکل نداره ولی واقعا تو سوالا گیر میکنه و این سوالات چیزی هستن که تو مقالات اکونومیست و...وجود ندارن. بنابراین به نظر من بهتره اولویت رو این کتاب ها باشه و بعد مقالات....راستش به نظرم اومد این مساله واقعا مهم باشه.
![Undecided Undecided](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/undecided.gif)
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا