(06-09-2012, 08:20 PM)Saeed Gina نوشته: ممنون از جوابتون ولی من شرط اول رو ندارم اما آیا میتونم از طریق بخشنامه ماده 6 قانون حمایت از معلولین ( كليه مشموليني كه داراي پدر يا مادر معلول (يا هردو ) بوده ويا دو فرزند خانواده معلوليت در حد شديد وخيلي شديد داشته باشند در صورتيكه هيچيك از پسران ديگر خانواده از سوي توانخواهان مذكور معافيت نگرفته باشند قادر به معافيت از طريق بخشنامه ماده 6 مي باشند.اقدام کنم؟راستش دوست من، من از این قانون بی اطلاع بودم...ولی با توجه به مواردی که ذکر کرده در این بخشنامه و شرایط شما، به نظرم میتونی از این قانون برای دریافت کفالت استفاده کنی ولی یک مورد رو توجه داشته باش که:
"به موجب ابلاغيه 10/14/201/م/4/ن مورخه 13/2/90 سازمان وظيفه عمومي ناجا بخشنامه مذكور از ابتداي سال 1390 فاقد اعتبار گرديده است"
یا این اوصاف، به نظر من بهتر است که از نظام وظیفه این مورد رو سوال کنی
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.