(09-09-2012, 09:07 PM)mostafa_mir نوشته: با سلامسلام دوست عزیز
لطفا من رو در زمینه گرفتن fund از دانشگاه های اروپا و کانادا راهنمایی کنید و لطفا بفرمایید که برای کجاها شانس گرفتن fund رو دارم. شرایط من در زیر ارائه شده است:
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع با معدل 18 از دانشگاه آزاد و کارشناسی مهندسی صنایع با معدل 15.21 از دانشگاه دولتی
دارای 4 مقاله ISI و اسم به عنوان نفر اول در هر 4 مقاله
نمره IELTS 6
با تشکر
نمره زبان شما برای دانشگاه های کانادا پایینه. مینیمم تمام دانشگاه هایی که من دیدم 7، بعضا 7.5 هست. بنابراین حتما دوباره باید امتحان بدین. در صورتی که نمره خوبی در امتحان زبان بیارین، با اینکه معدل کارشناسی شما متوسطه ولی با توجه به معدل خوب ارشد و تعداد مقالاتتون شانس خوبی خواهید داشت.
در مورد دانشگاه های کانادا حتما باید یک استاد پیدا کنید به خصوص در مورد رشته های فنی. بنابراین حتما به استاد ها ایمیل بزن و از جاهایی که جواب خوب گرفتین اپلای کنین. در ضمن برای صنایع انتخاب های زیادی در کانادا نخواهید داشت (دانشگاه های خوب: Toronto دانشگاه های با رنک پایین تر: Polytechnique de Montreal, Windsor، Ryerson,Concordia، Dalhousie). مگر اینکه بخواین تغییر رشته بدین و رشته های مرتبط رو بخونین. (من بهتون پیشنهاد میدم که به دانشگاه های آمریکا هم فکر کنین، اگر نمره خوبی در امتحان GRE بیارین برای پذیرش و فاند شانس خوبی دارین)
در مورد دانشگاه های اروپا که باید به انجمن خودش مراجعه کنید. در اروپا شرایط متفاوت و برای دکتری باید دنبال پوزیشن هایی که دانشگاه های اعلام می کنن باشین.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.