(12-09-2012, 06:05 PM)mohammadreza88 نوشته: در مورد تصمیم برای بعد از اتمام دکترا، باید مثل مصاحبه برای ویزا متقاعدشون کنیم که میخوایم برگردیم به ایران یا نیازی نیست؟برگشت به ایران در مصاحبه با استادها هیچ اهمیتی نداره و به نظر من در این مورد اگر صحبت نکنید بهتره و فقط به برنامههای حرفهای خودتون در آینده اشاره کنید. در امریکا (و احتمالا در خیلی از کشورهای دیگه) بیشتر استادها علاقه دارند که دانشجوهای دکتراشون بعد از اتمام درس در همون کشور استاد دانشگاه بشن. به همین خاطر مطرح کردن این که به ایران برمیگردید شاید اثر منفی بذاره. به خاطر همین در این مورد نیازی نیست که شما چیزی بگید و به طور کلی در مصاحبهها تا وقتی ازتون سوالی نشده بهتره که اطلاعات اضافی ندید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.