13-09-2012, 07:02 PM
(13-09-2012, 12:21 PM)maryam4312 نوشته: درودیه سری هم من یادمه!
توی نوشتار رسمی یه سری نباید ها هست.من اینا رو خاطرمه : مخفف نویسیهایی مثل can't , he's مجاز نیست و همچنین ellipsis mark .جز اینا چه نباید هایی هست ؟ (مهمتریناش )
ممنون
از ضمایر اول شخص استفاده نکنین (I, my, we, us) و همچنین خواننده رو به صورت you خطاب نکنیم.
اسامی رو بصورت کامل بیاریم مثلا بجای photo که مصطلح تره اصولا باید photograph بیاریم.
از یه سری کلمات که از سر عادت در در مکالمات روزمره آورده میشوند استفاده نکنیم مثلا اول جمله عادت داریم بگیم You know...یا well و... و البته موارد دیگه که تو نوشتار استفاده نمیشن یا از slang ها استفاده نکنیم (که البته ما معمولا نمی کنیم چون چندان باهاش آشنا نیستیم )
من حتی خوندم یه جا که زیاد از فعلی مثل get که خیلی تو مکالمات روزمره استفاده میشه استفاده نکنید. مثلا به جای Students didn't get what the teacher say بگیم Students didn't understand what the teacher say
یه چیزی هم هست و اون این که مرجع ضمایر نباید مبهم باشن و باید مشخص باشه که به کی یا چی برمیگرده.
بعد این که از punctuation های درست استفاده کنیم (که اونم خدارو شکر تو این امتحانا وقت نمیشه )
خوش باشین
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا