15-09-2012, 06:05 AM
سوال من شاید اولین بار باشه باهاش برخورد می کنید. referee من به من ایمیل زده که از دانشگاهی که من اپلای کرده بودم درخواست کردند که پاسخ برخی از سوالات رو ایشون( referee) بدن. متن ایمیل دانشگاه به ایشون:
Dear professor
We received an application for a PhD position of
Msc. Shahrouz ... We like to have some background information on
the applicant and have your opinion.
We have seen he has published already several papers including in high ranked journals as first author, which is exceptional.
We wondered that he possibly would have received a degree in Iran at one of the Universities. All in all it makes us confused.
I hope you will find some time to give a response.
Thanking you in advance,
Best regards
منظورشون چیه؟ به زبون زیر دیپلم D: بگید ممنون می شم که منم بفهمم! ملت مقاله ندارند یک مشکل دارند اینکه من مقاله های کوالیتی ( البته به نظر اینها )دارم شده مشکل من!!
چی پاسخ بده بهتره. از من خواسته خودم بهترین پاسخ ممکن رو بگم. اون بنده خدا هم مونده چی بگه.
Dear professor
We received an application for a PhD position of
Msc. Shahrouz ... We like to have some background information on
the applicant and have your opinion.
We have seen he has published already several papers including in high ranked journals as first author, which is exceptional.
We wondered that he possibly would have received a degree in Iran at one of the Universities. All in all it makes us confused.
I hope you will find some time to give a response.
Thanking you in advance,
Best regards
منظورشون چیه؟ به زبون زیر دیپلم D: بگید ممنون می شم که منم بفهمم! ملت مقاله ندارند یک مشکل دارند اینکه من مقاله های کوالیتی ( البته به نظر اینها )دارم شده مشکل من!!
چی پاسخ بده بهتره. از من خواسته خودم بهترین پاسخ ممکن رو بگم. اون بنده خدا هم مونده چی بگه.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)