16-09-2012, 08:53 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 16-09-2012, 08:58 PM توسط nimaafshar8.)
سلام
بسیار بسیار خوشحالم که در حال خواندن پیغام من هستید و امیدوارم که لحظات خارق العاده ای رو هم اکنون داشته باشید
من برای رزومه نویسی از نرم افزار latexو از templateهای moderncvاستفاده می کنم اما وقتی می خواهم برنامه رو اجرا کنم در آخرین دستور خطای زیر را می دهد :
!pdfTeX error: pdflatex (file umvs): Font umvs at 864 not found
البته یکی از وب سایت ها راه حل رو گفته اما متوجه نمی شم دقیقا منظورشون چی هست ؟
راه حل :
But the solution is quite easy: just start a commandline and navigate to your MikTex installation. Then enter the bin folder and execute these commands:
initexmf --mkmaps
initexmf --update-fndb
Afterwards, everything should work fine.
بی نهایت ممنونم از اینکه وقت بسیار ارزشمندتون رو در اختیار بنده می گذارید
بسیار بسیار خوشحالم که در حال خواندن پیغام من هستید و امیدوارم که لحظات خارق العاده ای رو هم اکنون داشته باشید
من برای رزومه نویسی از نرم افزار latexو از templateهای moderncvاستفاده می کنم اما وقتی می خواهم برنامه رو اجرا کنم در آخرین دستور خطای زیر را می دهد :
!pdfTeX error: pdflatex (file umvs): Font umvs at 864 not found
البته یکی از وب سایت ها راه حل رو گفته اما متوجه نمی شم دقیقا منظورشون چی هست ؟
راه حل :
But the solution is quite easy: just start a commandline and navigate to your MikTex installation. Then enter the bin folder and execute these commands:
initexmf --mkmaps
initexmf --update-fndb
Afterwards, everything should work fine.
بی نهایت ممنونم از اینکه وقت بسیار ارزشمندتون رو در اختیار بنده می گذارید
اجازه نده کسی نزد تو بیاید مگر این که هنگام باز گشت شاد تر و خوشحال تر باشد.مهربانی پروردگار را به یاد آور.مهربانی در چهره توست.مهربانی در چشم های توست و در نهایت در لبخند توست مادر ترزا
شما به آن چیزی که می اندیشید ، اتفاق می افتد ( قانون جاذبه)
هر گاه گرفتن تصمیم مهمی را دشوار یافتید، بدانید که علتش تنها یک چیز است و آن اینکه تصور روشنی از ارزشهای خود نداریدآنتونی رابینز
شما به آن چیزی که می اندیشید ، اتفاق می افتد ( قانون جاذبه)
هر گاه گرفتن تصمیم مهمی را دشوار یافتید، بدانید که علتش تنها یک چیز است و آن اینکه تصور روشنی از ارزشهای خود نداریدآنتونی رابینز