(11-08-2012, 01:26 PM)Babak نوشته: امکانش هست و بعضا پیش میاد، ولی احتمالش به مراتب کمتر از ترم پاییزه. به طور کلی در امریکا وقتی به طور مستقیم برای دکترا اقدام میکنید شانس گرفتن فاند بیشتر میشه، اما اغلب استادهایی که فاند دارند سعی میکنند برای ترم پاییز دانشجویانی که میخوان رو بگیرند و به همین خاطر شانس گرفتن فاند برای ترم بهار یا زمستون پایین میاد. ضمنا همه دانشگاهها پذیرش بهار یا زمستون ندارند و به همین خاطر انتخابهای شما برای این ترمها محدودتر خواهد بود.
بابک جان. من هم برای ترم بهار دارم اپلای می کنم. از 3 استاد در دانشگاههای آمریکا جواب دارم که یکیشون حتی مصاحبه هم کردم و اوکی داده. باقی هم شانس خیلی خوبی به من دادند و تمام اونها اشاره کردند که پوزیشن خالی دارند و حتما اپلای کنم.(البته گفتند نمی شه گارانتی کرد به غیر از یکی از اساتید که قول داده)
در این حالت بهتر نیست که من برای بهار اپلای کنم؟! و یا اینکارو نکنم و دیفر کنم به پاییز؟! اگر بهار رو خدای نکرده ادمیشن نگیرم پاییز رو اپلای کنم شانسم پایین میاد؟
سوال دیگه، رشته خودم رو هم در یکی از دانشگاهها دارم عوض می کنم و این پیشنهاد خود استاده که هم برای مهندسی پزشکی و هم برای مهندسی شیمی اپلای کن. فقط مهندسی پزشکی رو برای ترم بهار می شد اپلای کرد و مهندسی شیمی نداشت این گزینه رو. چون زمینه من ( رهایش دارو، مهندسی بافت) بیشتر به مهندسی پزشکی می خورد و این اساتید استادهای مشترک این دو گروه هستند پیشنهاد داد که این کارو کنم. این تغییر رشتهه با در نظرگیری اینکه اصلا این دانشگاه قبل از دکترا و مستر مهندسی پزشکی نداره خیلی کار رو سخت نمی کنه فکر کنم. درسته؟
و سوال آخر، به نظرتون من در رزومه خودم مقالات غیر بایو رو حذف کنم وقتی برای بایو مدیکال اپلای می کنم؟
بازم ممنونم دوست من
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)