(17-09-2012, 08:53 AM)Babak نوشته: شهروز جانممنون بابک جان، خیلی عالی بود. ببخشید باز هم سوال برای من پیش اومد. من در یک دپارتمان، به چند نفر که کار می کردند ایمیل زدم (چون نمی دونستم کدومشون جواب می دن و موضوع کاری همه یکسان بود) و از هر 3 نفر جواب مثبت گرفتم. دوتاشون دیشب جواب دادند. اتفاقا به همدیگه هم اشاره کردند در ایمیلهاشون و گفتند با یکی از ماها می تونی کار کنی. اسم هیچ کدوم رو بیارم در SOP؟ زمینه کاریشون مشابه هست (همه دارورسانی و مهندسی بافت که دقیقا زمینه کاری من و مقالات من و حتی اسم مرکزی هست که من 5 ساله دارم اونجا کار می کنم و certificate دارم مبنی بر کار در اونجا)
۱. در این حالتی که شما گفتید و با توجه به این که از استادها برای ترم بهار جواب مثبت گرفتید قطعا بهتره که شانستون رو از دست ندید و برای ترم بهار اقدام کنید. اگر احیانا برای ترم بهار پذیرش نگیرید به نظر من شانستون برای پاییز آینده پایین نخواهد اومد و همون طور که گفتم معمولا احتمال فاند برای ترم پاییز بیشتره.
۲. در مورد تغییر رشته، وقتی که خود استاد به شما پیشنهاد داده که اینکار رو بکنید، مشکلی نداره و خود استادها بعد از این که شما اپلای کنید معمولا تقاضا میکنند که فایل شما براشون فرستاده بشه تا بررسی کنند و با توجه به این که باهاشون در ارتباط بودید و جواب مثبت گرفتید احتمال این که پذیرش بگیرید بالا هست. فقط بعد از این که اپلای کردید و مطمئن شدید که همه مدارکتون به دانشگاه رسیده، حتما با استادها هماهنگ کنید و بگید که مدارک به دانشگاه رسیده تا اونها در جریان باشند و فایلتون رو ببینند.
۳. به نظر من همه مقالاتتون رو بذارید بمونه، مگه این که مقاله در جایی چاپ شده که ارزش چندانی نداره و نمیخواهید در رزومهاتون باشه یا این که رزومهاتون خیلی طولانی (بیش از ۳ صفحه) میشه و مجبورید که مقالات رو کم کنید. در این صورت میتونید مقالات کم ارزشتر رو حذف کنید، ولی در غیر این صورت به نظر من بذارید همه مقالاتتون بمونه.
سوال دوم من مرتبط با این هست که رزومه طولانی تر می شه! (5 صفحه) ولی پابلیکیشنهای فارسی رو من نیاوردم اصلا یا کنفرانس های داخلی. چون نمی خوام از بقیه رزومه مثل سابقه تدریس یا کار پژوهشی در مراکز و رتبه و... کم کنم مثلا اگر از کنفرانس های بین المللی چند مورد رو کم کنم خیلی درگرفتن فاند اثر نداره؟ چون من خیلی ترس این رو دارم که بگن چرا شما ابتدا بایو کار نمی کردید الان کارتون شده مقالات بایو و یا مثل اون ایمیل قبلی بگن چرا اینقدر مقاله اونم اسم اول دارید!!! و به خاطر مقالات ریجکت بشم؟
بییند مثلا اولش اینطوری جواب می دن به ایمیلهام :
Dear Shahrouz,
Thanks for your interest in my research. It appears you have an extremely impressive publication record at this early stage in your career. Certainly I am always interested in new outstanding talents such as you for my group,...
I strongly encourage you to apply...
بعدش ممکنه بگن خب چرا این مقاله زیاد اسم اول داره؟! (شبیه اون ایمیل قبلی که من در تفسیرش چند ساعتی موندم تا شما کمک کردی) یا چرا معدل کارشناسیش با وجود این مقالات کمه!؟
ترس over qualify بودن ندارم، خدا شاهده به سرمم زیادیه دانشگاه

تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)