17-09-2012, 07:48 PM
(17-09-2012, 06:48 PM)Paradise4 نوشته:ببخشید من می خواستم بپرسم اگر امتحان GRE ور در بهمن بدم و قبلش در ماه january برای دانشگاهی apply کنم، آیا دانشگاه قبول میکنه که منتظر نمره من بشه یا پروسه application از نظر اونها کامل نخواهد بود ؟! اگر دیرتر از deadline از طرف خود مرکز ETS به دستشون برسه، قبول دارند ؟؟؟
ممنون از راهنماییتون.
دوست من، سوال شما رو فقط و فقط Graduate Department دانشگاه مربوطه میتونه جوابگو باشه! ولی معمولا دانشگاه ها پس از بررسی حداقل های مورد نیاز شما برای Apply، به بررسی جزء به جزء اونها میپردازند، یعنی اگر شما موردی رو نداشته باشید، کلا پرونده شما کنار گذاشته خواهد شد. البته یکی از دوستان من تجربه بر خلاف این هم داشت (یکجورایی Conditional قبول کرده اند پرونده اش بررسی بشه تا نمره GRE به دست دانشگاه برسه، البته فکر میکنم جزء موارد نادر است)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.