18-09-2012, 10:14 AM
(18-09-2012, 05:59 AM)Shahrouz نوشته: من به استادی ایمیل زدم و از علاقم گفتم. یک صفحه و نیم مطلب نوشتم واسم D: لیست پروژه هاشو آورد و از اینکه به نظر من این پروگرام رو اپلای کنی بهتره صحبت کرد. بعد به ایشون گفتم من بدون فاند نمی تونم زندگی کنم و اگر شانسم خیلی خوبه بفرمایید که اپلای کنم ( این دو سه روز 4-5 تا جواب ایمیل خوب یا نسبتا خوب گرفتم جوگیر شدم D. ولی بازم قطعی نگفت راجع به فاند:شهروز جان اکیه دیگه. خوبیش اینه که رولینگه و زود میتونن جوابت را بدن. منظورم اینه که اگه جمع کنن و بخوان همه را با هم چک کنن شاید بهتر از شما هم پیدا میشد اما الان که رولینگه و مثله اینکه حاج آقا چشماش شما را گرفته. در ضمن فک میکنم از اون دانشگاه هایی هست که به اسیستنت ها مثلا 60 % توییشن ویو میده و گفته که با استیپندی که بهت میدم میتونی زندگی را سر کنی. عالی نیس ولی خیلی خوبه. در ضمن رولینگه. من بودم امروز میفرستادم. آمریکاس؟ راستی کپی تافل و جی.آر.ای ت را بزار رو مدارکت و بفرست و بگو طول میکشه تا ای.تی.اس بروسونه دستتون و خواهش و تمنا کن با همین کپیا ارزیابیت کنن.
Go ahead and apply as soon as possible. We have rolling application
evaluation system so we can push your application through quickly. I
think your chances of admission is pretty good.
I have in mind is the intersection of ionic liquids and nanotechnology for which you will be a great fit.
If selected we will
provide you some form of financial assistantship. The exact details
needs to be worked out later, having said that we will cover ALL or
Majority of your tuition cost (which is significant amount in US
universities) and provide you with some reasonable stipend for living
expenses.Hope this helps.
چی فکر می کنید. امیدی هست؟ (ببخشید راجع به هر ایمیلی که می گیرم سوال می پرسم اما واقعا هزینه اپلای لااقل برای من سرسام آوره. برای من که حدوود 20 میلیون توی این دو سه ساله دراومده واسه همین پاورچین پاورچین اپلای می کنم.)