19-09-2012, 02:00 PM
(16-09-2012, 08:32 PM)m.ost نوشته: سلام دوست عزیز
معدل ارشد شما خوبه ولی خوب معدل لیسانستون متوسطه. نمره زبان شما از مینیمم بعضی دانشگاه ها بالاتر و از مینمم بعضی پایین تره. معمولا به این صورته که مینمم دانشگاه ها آمریکا برای زبان از کانادا پایین تر هست. بنابراین حتما سایت دانشگاه رو چک کنید. اگر میخواین دوباره امتحان بدین که باید نمره بالاتر بیارین و داشتن نمره بالا هم یک عامل موثر هست.
داشتن مقاله ژورنالی درگرفتن فاند موثره ولی نمیشه گفت تنها عامله. با توجه به اینکه شما دو تا مقاله کنفرانسی دارین شانس فاند هم دارین. ولی خوب داشتن مقاله ژورنالی شانس رو بیشتر میکنه. اگر برای آمریکا میخواین اپلای کنین حتما باید در امتحان GRE شرکت کنین و به نظر من اگر یک نمره بالا بیارین برای دانشگاه های متوسط در رشته خودتون شانس فاند و پذیرش خواهید داشت.
برای کانادا در دانشگاه های متوسطش سعی کنین استاد پیدا کنین. چون بدون استاد پذیرش از کانادا تا اونجا که من تجربه و اطلاع دارم به خصوص در مورد رشته های فنی تقریبا ممکن نیست.
اروپا هم که بحث متفاوتی داره. در اروپا دکتری یک شغل محسوب میشه و فرد درواقع به استخدام دانشگاه در میاد و حقوق دریافت میکنه. باید به دنبال پوزیشن های دکتری باشین که دانشگاه های اروپا اعلام میکنن. رقابت برای این پوزیشن ها خیلی بالاست و ارتباط پیشینه تحقیقاتی و کاری فرد با پوزیشن و موضوع اون در به دست آوردنش بسیار موثره. بنابراین حتما اگر قصد رفتن به اروپا رو دارین برای پوزیشن های مختلف اقدام کنین که شانس داشته باشین.
بحث کار و اقامت متفاوت از موضوع تاپیک هست و براش تاپیک های جداگانه وجود داره. ولی به طور خلاصه فارغ التحصیل شدن از دانشگاهی که معروف باشه و داشتن استاد راهنمای خوب هردو در پیدا کردن کار موثر هستن.
خیلی ممنون از جوابتون. می شه بگین دانشگاه متوسط یعنی چه بازه ای از رنک. چون اکثرا می کن دانشگاه خوب , دانشگاه متوسط, .. و حرفی از رنک گفته نمی شه. ممنون