21-09-2012, 10:05 PM
(21-09-2012, 08:47 PM)MaMi نوشته:ببخشید اگه اجازه بدین منم یه موردی اضافه کنم. ساختار نت فول برای بخش integrated قابل اتکا هست...یه قالب ارائه میده که نهایتش یه مقدارعوضش میکنین و ازش استفاده می کنید...داشتن همچین قالبی باعث میشه زمانتون تلف نشه.فواد جان، به نظر من، به جای اینکه چند تا کتاب رو ناخنک بزنی، بهتره که دو تا سه کتاب رو کامل بخوونی (یکی اش حتما The Official Guide ETS باشه). این کتاب هایی که نام بردی، مهارت کلی نوشتن رو به شما آموزش میده، یعنی شما متوجه میشی که یک نوشته درست از دید ETS چجوری باید باشه. من خودم کتاب های لانگمن، بارونز و ETS رو خوندم در آخر هم به صورت تصادفی موضوع انتخاب میکردم و شروع میکردم به نوشتن در مدت زمان 30 دقیقه. ضمن اینکه توصیه میکنم حتما به کتاب Answers to all TOEFL Essay Questions هم نگاهی بندازی چون هم مثل نمونه سوال شب امتحان استو هم به طور کلی ایده های خوبی برای Writing و حتی Speaking میده بهت.
برای بخش integrated هم به نظر من، تمرین های همون کتاب ها رو انجام بدی، میتونه کمک زیادی باشه بهت، چون ترکیبی از درک مطلب و مهارت شنیداری است.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا