سلام دوست عزیز
من فکر نمیکنم نیازی به تاپیک جداگانه باشه چون فعلا قانون عوض نشده و صحبتی هم از تغییر قانون تو سایت های رسمی نیست هروقت قانون بطور رسمی عوض شد تاپیک جدید برای اطلاع رسانی ایجاد میکنیم.
با توجه به اینکه سوالتون در راستای تشکیل پرونده است میتونید اینجا مطرح کنید.
سوالاتتون مطرح کنید اگر با تاپیک منطبق نبود مدیران عزیز زحمت انتقالشون به تاپیک صحیح میکشند.
و به نظر من
1-همیشه احتمال تغییر قوانین هست هر قانونی تاریخ انقضایی دارد
2-بطور کلی همیشه اینرا مد نظر داشته باشید
"هرروز که دیرتر اقدام کنید یک روز دیرتر مراحل تشکیل پرونده و ... میگذرانید یک روز دیرتر به کانادا میایید و یک روز دیرتر وارد بازار کار میشوید "
3-بطور کلی باتوجه با افزایش جمعیت و مهاجر قطعا در سالهای پیش رو ظرفیت پذیرش مهاجر کاهش میابد (یا حداقل بطور مقطعی)
جمع بندی تمام موارد نشان میدهد برای شروع یکروز را هم از دست ندهید
موفق باشید.
من فکر نمیکنم نیازی به تاپیک جداگانه باشه چون فعلا قانون عوض نشده و صحبتی هم از تغییر قانون تو سایت های رسمی نیست هروقت قانون بطور رسمی عوض شد تاپیک جدید برای اطلاع رسانی ایجاد میکنیم.
با توجه به اینکه سوالتون در راستای تشکیل پرونده است میتونید اینجا مطرح کنید.
سوالاتتون مطرح کنید اگر با تاپیک منطبق نبود مدیران عزیز زحمت انتقالشون به تاپیک صحیح میکشند.
و به نظر من
1-همیشه احتمال تغییر قوانین هست هر قانونی تاریخ انقضایی دارد
2-بطور کلی همیشه اینرا مد نظر داشته باشید
"هرروز که دیرتر اقدام کنید یک روز دیرتر مراحل تشکیل پرونده و ... میگذرانید یک روز دیرتر به کانادا میایید و یک روز دیرتر وارد بازار کار میشوید "
3-بطور کلی باتوجه با افزایش جمعیت و مهاجر قطعا در سالهای پیش رو ظرفیت پذیرش مهاجر کاهش میابد (یا حداقل بطور مقطعی)
جمع بندی تمام موارد نشان میدهد برای شروع یکروز را هم از دست ندهید
موفق باشید.