22-09-2012, 08:39 PM
(22-09-2012, 08:01 PM)phd نوشته: سلام عضو جدید اینجا هستم میخواستم یه مقدار به بنده روحیه ( انگیزه ) بدید .. من کاردانی برق قدرتم رو از آموزشکده های فنی و حرفه ای با معدل 13.5 گرفتم و کارشناسی هم غیرانتفاعی بودم که با معدل 15.5 فارغ التحصیل شدم الان تازه دانشجوی ارشد یک از دانشگاه های دولتی تهران ( شما ضعیفترینش رو در نظر بگیرید البته نه دانشگاههایی مثل شاهد و مالک و از این دست که دارای شرایطند ها ) هستم.میشه با این وضعیت به فاند در دانشگاه های امریکا و یا کانادا امیدی داشت .. واسه زبان و مقاله هم اقدام نکردم نه به این معنی که تا الان زبان نخونده باشما یه چیزایی میدونم .. میشه بفرمایید مفیدترین کاری که میشه کرد چیه ؟ .. خودم نظرم اینه که فعلاً رو معدل در ترمهای اول تمرکز کنم بعد سراغ زبان و این لابه لا اگر کسی رو پیدا کردم کمک کنه حتماً روی مقاله وقت بذارم .. البته یه چی یادم رفت بگم من سربازی نرفتم نمیدونم بایستی باهاش چیکار کرد ؟! .. نمیدونم میشه در حین خدمت رو زبان وقت گذاشت اگه جای خدمتم مناسب باشه؟!! .. و سوال آخر اینکه بابت آزاد کردن مدارک با توجه با اینکه من کاردانی شبانه و کارشناسی غیرانتفاعی و ارشد روزانه ام چه مقدار باید هزینه بپردازم ؟ .......... امیدوارم کسی باشه راهنمایی کنه.ممنوندرود و به فروم خوش اومدین دوست عزیز
در مورد شرایطتون خوب امید داشتن و امید دادن خیلی خوب هست، ولی برای گرفتن پذیرش و فاند باید واقع بین هم بود. معدل های شما پایین هست. از دانشگاه های معروف هم فارغ التحصیل نشدین. مقاله هم فعلا ندارین. اما نمیشه گفت که شما نباید برای پذیرش اقدام کنین، شما هم میتونین ولی باید تلاش بیشتری کنین. همونطور که خودتون هم اشاره کردین سعی کنین که معدل رو بالا نگه دارین در ارشد (بالای 17 و حتی بیشتر)، همزمان روی زبانتون کار کنین. شما برای گرفتن پذیرش باید در آزمون های زبان (تافل /آیلتس) شرکت کنین. باید سعی کنین نمره بالایی در این آزمون ها بیارین. برای آمریکا باید در آزمون GRE شرکت کنین. نمره بالا در این آزمون به خصوص برای شما میتونین خیلی تعیین کننده باشه. حتما باید از پایان نامه ارشدتون مقاله دربیارین (با استاد راهنما معمولا این کار انجام میگیره). با فرض نمرات بالا در آزمون های زبان، نمره بالا در آزمون GRE، معدل بالای ارشد، و داشتن مقاله میتونین امیدوار باشین که از دانشگاه های متوسط آمریکا پذیرش با فاند بگیرین. برای کانادا هم که همین طور. بهتر هست به سراغ دانشگاه های تاپ نرین. در مورد اینکه چه فاکتورهایی بر گرفتن پذیرش و فاند تاثیر میگذاره مراجعه کنین به این تاپیک .
برای اینکه پاسخ مناسبی برای سایر سوالاتون پیدا کنین بهتر هست که در تاپیک های مرتبط مطرح کنین تا دوستان با تجربه بتونن پاسخ شما رو بدن.
بنابراین برای اطلاعات بیشتر و پرسیدن سوالات در مورد سربازی به انجمن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور مراجعه کنید. با خوندن تاپیک های موجود در اونجا جواب بسیاری از سوالات رو خواهید گرفت. در مورد نوشتن مقاله هم میتونین به انجمن مقاله مراجعه کنید. در مورد تقویت زبان میتونین به تاپیک شروع از پایه مراجعه کنید. برای پرسش هاتون در زمینه آزاد سازی مدارک به انجمن کارنامه و مدارک تحصیلی مراجعه بفرمایید (به صورت خلاصه برای غیر انتفاعی و شبانه که فرد پول پرداخت کرده میتونه درخواست بده و مدرک رو دریافت کنه، در مورد روزانه به انجمنی که اشاره کردم مراجعه بفرمایید).
موفق باشین
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.