23-09-2012, 01:36 AM
(22-09-2012, 11:33 PM)princekurdish71 نوشته: سلام من تازه عضو شدم و با توجه به مباحثی که در تاپیک های قبلی مطرح کرده بودید ,با توجه به رزومم راهنمایین کنید,به فروم خوش اومدین دوست عزیز
1. تالیف 7 جلد کتاب به زبان فارسی(2 تا تنهایی 5 تا با استاد)
2. 5مقاله isi یکی چاپ شده مابقی فاینال ریوایس
3. 10 کنفرانس و همایش (3 کنفرانس بین المللی داخل 1 کنفراس بین المللی خارج 3 کنفراس ملی شریف 3 همایش ملی)
4. 1 سال سابقه ta
5. 6 ماه سابقه ra
7.معدل لیسانس 15.05
8.ایلتس 6.5
رشته مهندسی نفت
سوال:
1.ایا برای امریکا وکانادا شانسی دارم؟با توجه به شرایط سیاسی پیش امده
2.می تونم فول فاند از لیسانس به دکتری از استرالیا بگیرم؟
با تشکر
نقطه قوت رزومه شما مقالاتتون هست. چون معمولا در دوره کارشناسی افراد این تعداد مقاله رو ندارن. در مورد نمره زبانتون دانشگاه های کانادا اکثرا مینیممی که تعیین میکنن 7 هست. ولی دانشگاه های آمریکا برای رشته های مهندسی مینیمم 6.5 دارن. من بهتون پیشنهاد میدم که دوباره امتحان بدین و نمره بالاتری بیارین.
به نظر من اگر نمره خوبی در امتحان GRE بیارین برای پذیرش مستقیم به دکترا از دانشگاه های آمریکا شانس خوبی خواهید داشت. میتونین هم چند تا دانشگاه خوب رو در نظر بگیرید و هم دو سه تا متوسط برای افزایش شانستون. (معمولا پذیرش از تاپ 10 خیلی سخته. دانشگاه های رنک 20 به بعد رو امتحان کنین.) با توجه به اینکه مقاله دارین با اساتید مکاتبه کنین.
در مورد شرایط ویزا بحث متفاوته. بنابراین بهتر هست که هم برای کانادا اقدام کنین هم آمریکا و هم اروپا و استرالیا. میتونین برای ارشد دانشگاه های اروپایی هم که شهریه کمی دارن اقدام کنین.
در مورد استرالیا و پذیرش مستقیم من مطمئن نیستم. میتونین به انجمن تحصیل در استرالیا مراجعه بفرمایید و دوستان با تجربه راهنمایی میکنن.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.