(23-09-2012, 06:37 PM)Mr-Voltage نوشته:دوستان مجرب و گلم.
من برای کتاب 1100 واژه (verbal) دیدم که خودش یه سری برنامه ریزی هفتگی داره مثلاً هفته اول این کلمات و هفته دوم یه سری دیگه و .......
حالا با اون شرایط وقت نمیشه همه لغات رو خوند به نظر شما بهتره چطور برنامه ریزی کرد؟؟ اصلاً ارزش داره نمیه کاره خوند و رفت سراغ 800 یا 3500؟
با سپاس
من خودم هر روز از Day 1 تا Day 4 رو میخوندم. البته چون هنوز امتحان ندادم، نمیتونم در مورد نتیجه اینکارم قضاوت کنم یا نظر بدم. یا میتونید هر روز (اگر وقتش رو دارید) دو هفته کامل رو بخونید. البته بعضی از دوستان پیشنهاد دادند که به جای 1100 یک دفعه سراغ 3500 رفتا، چون یک تعداد از کلمات، همپوشانی دارند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.