25-09-2012, 06:44 AM
(25-09-2012, 04:16 AM)Pink Floyd نوشته: درودپیشنهاد من اینه ،
دوستان من فقط مشکل زمان دارم همین. یعنی شدیدا وقت کم دارم من 5 روز هفته رو کامل بیکارم 29 مهر جنرال دارم و 20 آبان هم سابجکت. اوضاع سابجکتم خوبه فقط باید وقت بذارم و درسا رو مرور کنم چون مطالب از ذهنم پریده تقریبا همه رو یکی دو بار درس دادم. ضمنا ایمیل زدن هام هم مونده. سوال من دقیقن اینه من مشکلی با بخش ریاضی ندارم چون رشته م بوده. رایتینگم هم خوبه می مونه وربال. 1100 رو کامل بلدم و از 5000 Collegiate Words هم حدودا 4000 تا رو بلدم بنظر شما وقت واسه 3500 لغت و یا در حالت کلی برای وربال بذارم یا نه؟ چون سابجکت رو مرور نکنم یعنی هیچ.
به نظر من به اندازه کافی لغت بلدی و بهتره این مدت باقیمونده رو بذاری برای جمع بندی که بتونی از چیزایی که تا الان یاد گرفتی سر جلسه استفاده کنی تا اینکه لغت های جدیدتر یاد بگیری. فکر کنم فکر بدی نباشه اگه لغت هایی که تا الان خوندی رو مرور کنی بخصوص متضاد و مترادف هاشونم بخونی چون توی فرمت جدید متضاد و مترادف ها خیلی به کار میاد و اگه نمونه تمرین های کتاب بارونز و ای تی اس رو دیده باشی توضیح داده که تو سوالاتی که بیشتر از یه جواب دارن خیلی وقتا جوابا دوتا کلمه متضاد یا مترادف هست . یه کار دیگه که من پارسال خودم کردم این بود که نزدیکای امتحان سعی کردم لغتا رو جمع بندی کنم اینطوری که مثلا هرچی لغت توی این مدت با مفهوم فرضا " کمک کردن " دیده بودم روی یه کاغذ کویک بنویسم . چون وقتی لغت زیاد میخونی خیلی وقتا از یه مفهوم ممکنه خیلی لغت ببینی و هی که جلوتر میری با خودت میگی اِ یه لغتی شبیه این یا با این معنی قبلا دیده بودم . بعضی وقتا پیش میومد که من توی این کاغذا سی لغت با یه مفهوم پیدا میکردم. پارسال من با یه تعداد از بچه های AA سعی کردیم این لغتا رو جمع بندی کنیم توی google docs . خیلی هم پیش رفتیم الان نمیدونم در چه مرحله ای هست دیگه ولی تا اون جایی که فایلش رو داشتم اینجا اپلود میکنم شاید به درد تو و بقیه بچه ها بخوره . یه فایل اکسل هست بازش که کنی صفحه اول حالت فهرست داره بعد برو sheet های بعدی هر کدوم یه سری لغت داره که تمام لغت های با مضمون و مفهوم مشابه زیرش لیست شده .اونایی که با قرمز نوشته شده هم متضادها هستن. منابعش هم 3500 بارونز ، کاپلان، وربال ادونتج و ... هست .
خلاصه این که این مدت رو به نظرم به مرور و تست زنی بگذرون چون وقتی حجم لغت ها زیاد میشه خیلیاش یاد آدم میره و سرجلسه خیلی از لغت ها کاملا آشناست ولی یا معنیش یادمون نمیاد یا شک داریم . در واقع قضیه همون سطح و عمقه . الان این سطح رو حفظ کن برو تو عمقش شیرجه بزن
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نیما