26-09-2012, 02:53 PM
(26-09-2012, 11:11 AM)تهمينه نوشته: ممنون بابت جوابتون ، ببينيد من ليسانس الكترونيك دارم و ترجيح ميدم كه به زبان ايتاليايي اين رشته را بخونم و از طريق مدرسه ايتاليايي مي خوام اقدام كنم . مي خواستم ببينم كه اقدام از طريق مدرسه ايتاليايي مي تونه كمك كنه كه پذيرش بگيرم يا نه . و ضمنا براي من شهر مهم نيست هر جايي كه هزينه كمتر باشه برام بهتره . شما اطلاع داريد كه كلا تو چه دانشگاهي و چه شهري اين رشته هست يا نه ؟فرهیخته عزیز.
سفارت ایتالیا روی رشته های حساس و غیر حساس هیچ واکنشی نشان نمیده، اگر مدارکی را که درخواست کرده اند داشته باشید به احتمال 99% ویزا را خواهید گرفت. برای رشته شما دانشگاههای زیادی وجود داره که این رشته رو ارائه می دهند. در خصوص زبان ایتالیایی اگر بتوانید سطح 1 و 2 را با موفقیت در مدرسه پشت سر بگذارید کارتون همواره چون خود مدرسه پیگیر کارهای سفارت و انتخاب رشته شما خواهد بود. کلاً هر چه از شمال ایتالیا فاصله بگیرید از هزینه ها کاسته خواهد شد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public