ای بابا من این مطلب رو نوشتم که گوشزد کنم به احتمال 99% با این روند بزودی ارز دانشجویی رو حذف (میبینید چیکار کردن؟ نوشته بودم حفظ جای حذف!!) میکنن، اونوقت شما میگید احتمال داره و باید تا هفته بعد صبر کرد؟...!
الان وقت این حرفا نیست، الان ما باید با هم متحد باشیم و یک اقدام عاجل و جدی تر برای حفظ حقمون انجام بدیم. این چند روزه میتونه سرنوشت اکثرمون رو تا آخر عمر تعیین کنه...
شماره تماس: 29953796 - 29953778 - 29953758
از دوستان میخوام در تماساشون -حتما تماس بگیرید تا بدونن خیلی عظیم دانشجویان معترض این قضیه هستن- ادب و غیر 30یاسی بودن رو در نظر داشته باشن تا بهانه ای بدست کسی داده نشه. ضمن اینکه بر اتحاد و حق مسلم دانشجوها در دریافت این ارز تاکید کنن.
گرچه مجدد تاکید میکنم صرفا تماس در این شرایط کافی نیست...
الان وقت این حرفا نیست، الان ما باید با هم متحد باشیم و یک اقدام عاجل و جدی تر برای حفظ حقمون انجام بدیم. این چند روزه میتونه سرنوشت اکثرمون رو تا آخر عمر تعیین کنه...
شماره تماس: 29953796 - 29953778 - 29953758
از دوستان میخوام در تماساشون -حتما تماس بگیرید تا بدونن خیلی عظیم دانشجویان معترض این قضیه هستن- ادب و غیر 30یاسی بودن رو در نظر داشته باشن تا بهانه ای بدست کسی داده نشه. ضمن اینکه بر اتحاد و حق مسلم دانشجوها در دریافت این ارز تاکید کنن.
گرچه مجدد تاکید میکنم صرفا تماس در این شرایط کافی نیست...
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...