26-09-2012, 10:18 PM
(26-09-2012, 10:00 PM)rasool.mazruee نوشته: سلام ممنون از راهنماییت، راستش من الان سرباز هستم، و نمیتونم از کشور خارج شم! و حتما باید تا دی ماه در آزمون تافل هم شرکت کنم، وگرنه همه برنامه هام به هم میخوره!با توجه به اینکه تاریخ بیشتر اپلای ها دی ماه هستش، امکان این هست که من اپلای کنم و بعدش تو امتحان تافل شرکت کنم که احتمالا اولین امتحان بعد از تاریخ 22 دسامبر خواهد بود؟الان سرباز هستید؛ یعنی مشمول هستید یا دارید خدمت میکنید در نظام؟ شما اگر مشمول باشید هم میتوانید با ارائه برگه شرکت در امتحان، از کشور خارج شوید و اگر سرباز هم باشید باز با ارائه همین برگه میتوانید از کشور خارج شوید (البته مراحلش پیچیده تر میشود). میتوانید این بحث رو در این تاپیک پیگیری کنید.
و سوال دیگه اینکه آیا تاریخ دقیق باز شدن امتحان جدید مشخص هست یا نه؟آیا اصلا احتمال گذاشتن امتحان جدید وجود داره؟
جواب سوال شما بستگی به جواب دپارتمانی دارد که میخواهید اپلای کنید ولی دانشگاه ها امتحان مجدد رو قبول خواهند کرد، منظور این است که شما امتحان داده باشید و نمره لازم را کسب نکرده باشید ولی بقیه شرایط شما از لحاظ اون دانشگاه خوب باشد، آن زمان قبول خواهند کرد که شما دوباره امتحان بدی ولی با این شرایط، بعید میدونم قبول کنند.
متاسفانه تاریخ دقیق مشخص نیست، به همین دلیل باید شما تقریبا هر روز به سایت ETS مراجعه کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.