(27-09-2012, 01:56 PM)elenjoon نوشته: سلام دوست عزیزدرود
با تشکر از پاسختون
من برای ویزا دانشجویی میخوام وقت بگیرم و دختر 5 سالم هم همراه است..
وقتی که به سفارت جهت تعیین وقت زنگ بزنم به کدوم خطشون زنگ بزنم به خط با کد امریکا یا با کد ترکیه؟
بعد اونا فارسی حرف میزنند یا ترکی یا انگلیسی؟
و البته در مورد خرید پین و پرداخت sevis ..من اصلا نمیدونم اینا چی هستن و باید چگونه و از چه راهی پرداختشون کنم...البته من خودم کارت اعتباری ویزا دارم ...میشه بیشتر در مورد این دو مورد کمک کنید لطفا .....یه دنیا ممنون
دوستان در پست های قبلی توضیحات رو دادن و علاوه بر این در این لینک که مال سفارت هست توضیح داده که دانشجویان می توانند وقت اضطراری بگیرند. (توضیحات زیر Appointments for Iranian Student and Exchange Visitor Visa Applicants رو بخونید)
شما باید یک ایمیل با سابجکت "NIV-Iran-Emergency" به همراه اسکن I20 و حاوی مشخصات پاسپورتون (من اسکن پاسپورت رو فرستادم ولی اجباری نیست و نوشتن مشخصات پاسپورت کفایت میکنه) بفرستین به CA-Ankara@state.gov. در این ایمیل باید بنویسین که تقاضای گرفتن وقت مصاحبه برای ویزای نوع F1 (اگر خودتون میخواین به عنوان دانشجو برین) رو دارین. به تاریخ شروع دوره تون هم اشاره کنین. بعد از مدتی اگر با تقاضای وقت اضطراری شما موافقت بشه با ایمیل به شما اطلاع داده میشه و شماره تلفنی که باید باهاش تماس بگیرین هم در ایمیل نوشته میشه. شما وقتی زنگ بزنین تلفن اولش گویا هست و به شما اجازه میده که انتخاب کنین با اپراتور انگلیسی زبان صحبت کنین یا فارسی زبان.
هزینه خرید پین در حال حاضر 20 دلار هست و هزینه خدمتیه که به شما ارائه میشه. شما باید مشخصات کردیت کارت رو در اختیار داشته باشین. بعد اپراتور با شما صحبت میکنه و مشخصات پین رو میگیره و بعد از خرید پین وقت های خالی رو به شما میگه و شما از بینشون انتخاب میکنین و بعد ایمیل کانفرمیشن وقت برای شما فرستاده میشه.
در این تاپیک توضیحات تکمیلی وجود داره. در مورد SEVIS مراجعه بفرمایید به این انجمن. تاپیک هاش رو مطالعه کنین. توضیحات لازم داده شده.
همچنین من تجربه گرفتن وقت رو در صفحه قبل همین تاپیک نوشتم که میتونین ملاحظه بفرمایین. در مورد فرم DS-160 هم مراجعه کنین به این تاپیک و این تاپیک
موفق باشین.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.