(27-09-2012, 01:58 AM)night_sing نوشته: سلام من میخوام برای دانشگاه اپلی کنم برای یه collageتواین ویرجینا که فامیلم اونجا هستن میخوام اپلی کنم که تافل آیبیتی ۶۱ قبول میکنه میخواستم راهنماییم کنینبه فروم خوش اومدین دوست عزیز
شما باید به سایت College مورد نظرتون مراجعه بفرمایین و بعد ببینین که برای اپلای کردن چه مدارکی لازم داره. همونطور که خودتون اشاره کردین یکی از مدارک مدرک زبان هست. علاوه بر اون یکسری مدارک دیگه هم از شما خواهند خواست. مثلا مدارک دوره دبیرستان و ترجمه اونها. باید به دقت سایتشون رو مطالعه کنین و ببینین که نحوه اپلای براشون به چه صورت هست. آیا نیازه که مدارک رو براشون پست هم بکنین و یا خیر.
معمولا به اینصورت هست که شما باید یکسری مدرک رو براشون با پست بفرستین و همچنین فرم اپلیکیشن آنلاین رو هم پر و سابمیت کنین. بعد از مدتی به شما اطلاع داده میشه که پذیرفته شدین یا خیر. برای اطلاعات بیشتر در مورد فرم های پذیرش میتونین این انجمن رو مطالعه بفرمایید. تاپیک های گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی هم میتونه مفید باشه براتون.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.