29-09-2012, 06:50 AM
(28-09-2012, 01:17 PM)maryam4312 نوشته: ممنون ازراهنماییتونمقالههاتون نکته مثبتی در رزومه شما خواهد بود، ولی با توجه به این که در کنفرانسهای معمولی چاپ شده، شانس پذیرش شما رو متحول نخواهد کرد. به نظر من شما شانس فاند هم میتونید داشته باشید، ولی طبیعتا تضمینی وجود نداره و همون طور که احتمالا خودتون هم میدونید پذیرش و فاند یک مقدار شانسی هم هست و ممکنه خوش شانس باشید و استادی از سابقه و تجربه کاری شما خوشش بیاد و خیلی راحت پذیرش و فاند رو بگیرید.
لیسانس سراسری اراک
به مقاله های کنفرانسیم که نمیشه امیدوار بود درسته؟
ممکنه شانس فاند داشته باشم؟یعنی ممکنم هست نداشته باشم؟! بدون فاند نمیتونم
در نهایت توصیه میکنم که نیم نگاهی هم به کشورهای اروپایی، به خصوص کشورهایی که دانشگاههای رایگان دارند و بهتر فاند میدن داشته باشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.