30-09-2012, 04:41 PM
(11-09-2012, 03:26 PM)mostafa_mir نوشته: با سلامشما شرایط نسبتا خوبی دارید و میتونید برای دانشگاه های نسبتا خوب اقدام کنید،
لطفا من رو در زمینه گرفتن fund از دانشگاه های اروپا راهنمایی کنید و لطفا بفرمایید که برای کجاها شانس گرفتن fund رو دارم. شرایط من در زیر ارائه شده است:
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع با معدل 18 از دانشگاه آزاد و کارشناسی مهندسی صنایع با معدل 15.21 از دانشگاه دولتی
دارای 4 مقاله ISI و اسم به عنوان نفر اول در هر 4 مقاله
نمره IELTS 6
با تشکر
در مورد اروپا آلمان و فنلاند و تا یه حدی نروژ فعلا اوضاعشون خوبه، مخصوصا اگه از نروژ بتونید فاند بگیرید خیلی شرایطش خوبه.... دانمارک هم تازگی ها بهتر دانشجو میگیره.... و در کنار همه ی این ها چند تا دانشگاه در ایتالیا و اسپانیا هم هست.... همینطور اتریش که اون هم یکی دو ساله خیلی خوب شده....
به نظر من تمام دانشگاه هایی که میتونید اقدام کنید در اروپا (با عنایت به سیستم ویزا، چون برای بعضی کشور ها مثل اسپانیا سخته) اقدام کنید و بعد از قبولی نتایج رو بررسی کنید و تصمیم بگیرید، شانس فاند دارید اما باید تلاش هم بکنید، حالا تعداد بیشتر شانستون رو هم بیشتر میکنه و کلا اروپا مگه چند تا دانشگاه داره؟ رشته ی صنایع هم خیلی آسون نیست متاسفانه فاند گرفتن توش.... مخصوصا نسبت به کامپیوتر و رشته های مهندسی تر!!!

امیدتون رو از دست ندید و دست از تلاش بر ندارید....
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز