(01-10-2012, 02:54 PM)beh600 نوشته: با توجه به اینکه فراخوان 1373 است بنده چند سوال از خدمت دوستان گرامی داشتم اگر زودتر پاسخ بدید ممنون میشمسلام دوست من و خوشامد به جهت پیوستن به فروم
من متولد 18/9/73 هستم و قبل سن مشمولیت مدرک دیپلم مکانیک خودرو (کار و دانش) خودمو گرفتم
1-من در کنکور سراسری 91 موفق نبودم!
2-مهلت معرفی من از 2 ماه دیگه هستش!با توجه به اینکه هر دانش آموز با ورود به سن مشمولیت 6 ماه فرصت دارد خودش رو معرفی کند ممکنه که تاریخ اعزام به خدمت قبل از کنکور سراسری 92 باشه؟!!!!
چون دوباره قصد شرکت در کنکور 92 رو دارم ولی مهلت 6 ماهه من تا خرداد تمام میشود!ولی کنکور سراسری شهریور هر سال است!
3-تاریخ اعزام مگه از 19 سالگی نیستش؟!!!چون تا اونجایی که من شنیدم باید اینطوری باشه؟!
4-من چیکار کنم کدوم ماه برم خودمو معرفی کنم و دفترچه رو پست کنم از آذر به بعد که هرچی که میشه دیر تر اعزام بشم؟(اگر سن اعزام 19 سالگی نیست!)و بتونم توی کنکور 92 شرکت کنم!
5-آیا هرچی دفترچه رو دیر تر پست کنی دیر تر اعزام میشی یا نه ربطی نداره و شانسی هست!(نهایتا چند ماه دیر تر تابتونم کنکور بدم)
1- حداكثر زمان معرفي مشمولاني كه قبل از سن مشموليت فارغ التحصيل، ترك تحصيل يا اخراج مي شوند چه مدت مي باشد؟
(حداكثر مدت معرفي ايشان 6 ماه پس از رسيدن به 18 سالگي تمام است.)
2- بله امکانش هست که تاریخ اعزام قبل از کنکور باشد، که در اون صورت شما میتونی از یگان مربوطه و با هماهنگی فرمانده، برای شرکت در آزمون، مرخصی دریافت کنی
3- مثال؛ دانش آموز متولد 15/8/70 كه در مهر 91 در پايه دوم كاردانش شروع به تحصيل نمايد مي تواند خود را به وظيفه عمومي معرفي نمايد چنانچه مشمول مذكور تا 15/8/92 فارغ التحصيل نشده، مي تواند بدون صدور معافيت تحصيلي حداكثر تا 15/8/93به تحصيل ادامه دهد و پس از اين تاريخ 15/8/93 درصورت عدم معرفي وارد غيبت خواهد شد.
4 و 5- شما میتونید چند روز مانده به پایان فرصت 6 ماهه، مدارکتون رو ارسال کنید و معمولا بین ارسال مدارک تا اعزام حدود 4 ماه فاصله است.
منبع
6- برای اطمینان بیشتر میتونید با مرکز مشاوره نظام وظیفه هم تماس بگیرید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.