ضمن خوشامد به شما به جهت پیوستن به فروم 
دوست من، همونجور که در لینکی که قرار دادید، اشاره شده است؛

دوست من، همونجور که در لینکی که قرار دادید، اشاره شده است؛
"وي درخصوص شرايط دانشجويان انصرافي اظهار داشت: اين دسته ازدانشجويان چنانچه تمايل به ادامه تحصيل داشته باشند مي بايست حداكثر تا يكسال بعد از تاريخ انصراف، در دانشگاه و مقطع جديد شروع به تحصيل نمايند، كه در اين صورت مدت تحصيل قبلي آنها، درسنوات مقطع جديد لحاظ نخواهد شد"
یعنی به عنوان مثال، شما در ترم پائیز سال 90 شروع به تحصیل کردید، در شهریور ماه 91 انصراف از تحصیل دادید، تا شهریور 92 فرصت دارید که در دانشگاه جدید شروع به تحصیل کنید
یعنی به عنوان مثال، شما در ترم پائیز سال 90 شروع به تحصیل کردید، در شهریور ماه 91 انصراف از تحصیل دادید، تا شهریور 92 فرصت دارید که در دانشگاه جدید شروع به تحصیل کنید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.