02-10-2012, 01:30 PM
متاسفم از این اتفاقی که براتون افتاده. مشکل اینجاست که بیشتر دانشگاههای امریکا حداقلی که برای نمره تافل دارن بالای ۸۰ هست و در خیلی از موارد حتی بالای ۹۰. به همین خاطر شانس شما برای پذیرش و فاند از امریکا با این نمره تافل پایین میاد، اما معدلتونی خیلی خوبه و دانشگاه تهران هم دانشگاه کاملا شناخته شدهای هست و رشته شما هم رشتهایه که درش فاند زیاد پیدا میشه. من اگر جای شما باشم، سعی میکنم که یک کشور نزدیک برم و دوباره تافل بدم.
ضمنا نمره GRE هم برای گرفتن پذیرش و فاند از امریکا خیلی مهمه و حتما نمره GRE رو هم مد نظر داشته باشید.
ضمنا نمره GRE هم برای گرفتن پذیرش و فاند از امریکا خیلی مهمه و حتما نمره GRE رو هم مد نظر داشته باشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.