(02-10-2012, 01:10 PM)parinaznaseri نوشته: سلام بچه ها من GRE ثبت نام کردم ولی نمیخوام امتحان بدم میشه عوض کرد یا فروختش؟
دوست من، شما میتونید از طریق سایت سنجش امتحانتون رو منتفی (کنسل) کنید ولی حدود چند ماه طول خواهد کشید تا وجه پرداختی تون رو مسترد کنند به شما (حدود 3 ماه)
- داوطلبان تا اتمام مهلت ثبت نام مي توانند از آزمون انصراف بدهند که در اين صورت هزينه آزمون به کسر 20 درصد به حساب بانکي که متقاضي اعلام مي کند عودت داده مي شود. همچنين داوطلبان مي توانند پس از اتمام مهلت ثبت نام تا 10 روز کاري قبل از روز برگزاري آزمون (براساس تقويم شمسي) از شرکت در آزمون انصراف دهند که در اين صورت 50 درصد هزينه آزمون کسر و مابقي به حساب بانکي که داوطلب اعلام مي کند واريز مي شود
- داوطلباني که از طريق سايت سنجش براي شرکت در آزمون اقدام مي کنند، نمي توانند از اين طريق براي تغيير آزمون اقدام کنند. اين دسته از داوطلبان مي توانند، در اين سايت (سایت سنجش) از آزموني که ثبت نام کرده اند انصراف بدهند و در آزمون جديد طبق شرايط همين سايت ثبت نام کنند.منبع
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.