04-10-2012, 12:15 AM
(03-10-2012, 10:09 PM)katireza نوشته:ممنون که پاسخ دادین ولی میخوام بدونم جاهای آسونش کجاهاش میشه اگه میشه نام ببرین. متلا من شنیدم پلیس سایبری . ستاد فرماندهی و .. راحتن؟ بعد این منشی کلانتری ها هم لیسانسن؟ ممنون از پاسختون
بستگی به فرمانده داره و شانستون! مثلا یکی از دوستان من، در فرماندهی نیروی انتظامی (م. انقلاب) خدمت کرد، میگفت که کارش راحت بود، در حد پشت میز نشینی و یکی دیگر از دوستان در همون فرماندهی، راننده شده بود! در مورد کلانتری ها، من کمتر دیدم یا شنیدم که بفرستند لیسانس ها رو...فقط امیدوارم یگان ویژه، راهنمایی رانندگی و مبارزه با مواد مخدر نیفتی!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.